hugo boss
Geen categorie

Valt het jou ook op, dat Chris Hemsworth alles kan?

Dat Chris Hemsworth, buiten de rol van Thor, een ontzettend knappe vent is. Dat zien we allemaal natuurlijk. Nu is hij ook nog het gezicht van Hugo Boss in de nieuwe reclames. Het is een man van alles. Want wat is het een geweldige acteur, en vooral ook man om te zien. Maar laten we deze speciale man eens in het zonnetje zetten. En vooral als een, klein beetje grote Marvel Fan, heeft hij het ook zeker verdiend. Want wat een acteur en wat een man is hij toch.

Zijn rol als Thor is geweldig

Je kan er eigenlijk al niet omheen. Maar Thor is iedereen zijn held eigenlijk wel, en stiekem is elke vrouw wel verliefd op hem. Wat speelt hij die rol goed zeg. Wat ja, je kan om hem lachen, je pinkt een traantje weg, en je staat vooral altijd aan zijn kant. En in The Avengers End Game, pas op misschien wel een SPOILER wanneer je de film nog niet gezien hebt, wanneer je hem ziet hoe hij zijn verdriet weg drinkt. Heb je het toch wel heel erg met hem te doen. Maar tegelijk lach je je helemaal kapot natuurlijk. Want ook deze rol speelt hij weer vol overtuiging en klopt helemaal. Nou dan ben je wel een erg goede acteur als je dat voor elkaar krijgt. En buiten dat hij in de Marvel films goed speelt. Speelt hij natuurlijk in andere films ook erg goed. En stiekem wilt iedereen nu de nieuwe Men in Black zien om hem, en stiekem ook Liam Neeson natuurlijk. Maar het Will Smith wordt natuurlijk goed vervangen, al valt hij nooit te vervangen ofcourse. Maar we krijgen er Chris Hemsworth voor terug, dus een beetje blij zijn we wel.

Als gezicht van Hugo Boss

Elke vrouw zwijmelt gelijk weg en koop het geurtje voor hun partner. Want ja, de geurtjes van Hugo Boss ruiken natuurlijk super lekker, maar he, Chris Hemsworth…

En buiten Chris Hemsworth heeft Hugo Boss natuurlijk ook andere knappe acteurs als gezicht, zoals Theo James (dat is voor de jongere generatie en fans van de divergent reeks) en natuurlijk Jamie Dornan waardoor je gelijk denkt aan 50 tinten grijs. Nou beter kan bijna niet toch? Maar stiekem zijn we ontzettend blij dat Chris Hemsworth aan dit rijtje is toegevoegd. Want Hugo Boss pakt dit toch wel erg goed aan.

Geef een reactie