Geen categorie

Shoppen voor je vriendin

Ik weet nog heel goed dat ik voor het eerst een vriendin kreeg toen ik 15 jaar oud was. Het was natuurlijk ontzettend leuk en spannend maar tegelijkertijd had ik ook geen idee hoe ik het aan moest pakken. Een van de dingen waar ik tegenaan liep was het feit dat mijn vriendin van winkelen en het geven van cadeautjes hield. Ik wilde natuurlijk ook cadeautjes aan haar geven maar merkte dat het ontzettend lastig voor me was om te winkelen voor meiden. En alhoewel ik er in de loop van de jaren veel beter in geworden ben is het denk ik natuurlijk voor veel mannen en jongens nog altijd lastig om te winkelen voor hun vriendin. In dit artikel wil ik een aantal suggesties doen voor cadeautjes voor je vriendin.

Make-up

Make-up is misschien wel de meest lastige cadeaus voor mannen om voor hun geliefde te kopen. Dit heeft onder andere te maken met het feit dat de meeste mannen geen idee hebben wat voor make-up hun vriendin allemaal gebruikt. En als je geeneens weet wat voor verschillende soorten make-up je geliefde gebruikt dan is het helemaal lastig om te kiezen in de vele verschillende opties die elke soort make-up heeft. Toch zal je vriendin het waarschijnlijk zeer waarderen als je iets moois haar uitzoekt. Zeker aangezien veel vrouwen weten hoe lastig het is voor mannen om make-up te kopen.

Het is waarschijnlijk een goed idee om voor de simpelere opties te gaan. Wees bijvoorbeeld voorzichtig met make-up voor het gezicht die gebruikt wordt om dingen te maskeren. Je vriendin wil niet het gevoel hebben dat je iets insinueert. Je bijvoorbeeld gellak kopen voor je vriendin.

Parfum

Een cadeautje waar je zelf ook veel plezier van zult hebben is als je een lekker luchtje koopt voor je vriendin. Je kunt zelf naar een winkel gaan en verschillende parfums testen. Houd er wel rekening mee dat parfums verschillend ruiken op verschillende huiden. En je wilt natuurlijk een luchtje uitkiezen wat je vriendin lekker vindt ruiken, niet alleen jij.

Samen iets leuks doen

Een fantastische optie is natuurlijk ook om in plaats van iets voor haar te kopen, je ook samen iets leuks kunt gaan doen. Aangezien het een cadeau voor je vriendin is, is het belangrijk dat het echt iets is wat zij heel graag wil doen. Kies dan ook niet iets wat jij heel leuk vindt maar wat zij niet zo interessant vindt. Mijn vriendin houdt bijvoorbeeld ontzettend van tuinieren dus ik ging samen met haar naar een workshop bloemschikken.

Geef een reactie