Nokia telefoons
Geen categorie

Wensen voor nieuwe Nokia telefoons

Ik en mijn zus zijn allebei jarig, plus alle feestdagen zitten er weer aan te komen! Dit betekent maar één ding: cadeaus! Mijn zus en ik lijken heel erg op elkaar, en om het gemakkelijk te maken voor onze families vragen wij voor onze verjaardag en voor de feestdagen een cadeau. Omdat we zoveel op elkaar lijken is het zelfs wel eens voorgekomen dat we om hetzelfde cadeau wensen. Dat is dit jaar ook weer gebeurt! Nu wensen we Nokia telefoons! Nu denk je misschien, huh Nokia telefoons, die oude dikke dingen? Dan heb je het mis! De Nokia is weer helemaal terug van weggeweest. Mijn zus liet me een telefoon zien, en ik was direct verkocht! Ze zijn ontzettend mooi en hip! Daarnaast staan ze bij Nokia wel voor duurzame telefoons die lang meegaan, dus weet je ook dat je telefoon veel aan kan! Dat is zeker voor mij een erg geschikt ding, want ik ben niet heel handig. De reden dat ik een nieuwe telefoon vraag voor mijn verjaardag is dan ook dat ik mijn oude heb laten vallen. Het scherm ligt nu in duizend stukjes, dus daar kan ik niet zoveel meer mee!

Waarom wensen voor Nokia telefoons

Nouja, als eerste wens ik dus voor een Nokia omdat de telefoons bekend zijn geworden om hun duurzaamheid en sterkte. Daarnaast was ik een paar jaar geleden verkocht aan een Nokia telefoon die een Microsoft besturingssysteem had. Die had ik toen niet gekocht, omdat ik hem niet nodig had. Maar dat is een beslissing waar ik altijd spijt van gehad. Ik vond en vind dat de mooiste telefoon die ik ooit had gezien! Het enige nadeel daarvan is dus dat er Microsoft op zit. Het Microsoft besturingssysteem voor smartphones is gewoon niet heel erg makkelijk. Zo’n techneut ben ik nou ook weer niet, dus dat moest anders. Nokia heeft mijn gebeden gehoord! Het is nu overgekocht door HMD Global, een Fins bedrijf dat Nokia smartphones gaat produceren met een Android besturingssysteem in plaats van een Microsoft systeem. Dit betekent dat de telefoons weer veel makkelijker in gebruik zijn!

Alle specs, ins en outs van de Nokia telefoon

Naast het besturingssysteem zit er nog veel meer op een Nokia telefoon. Zo hebben ze een ontzettend goede accu. Bij normaal gebruik gaat deze 24 tot 48 uur mee! Dat is veel meer dan de Iphone die ik nu heb! Ook krijg je twee jaar garantie, wat altijd een fijn gevoel is bij een dure aankoop. Ook hebben de smartphones goede camera’s en een sterke behuizing. Het scherm is ook mooi groot! Kortom, het is voor mij de perfecte telefoon, en ik hoop dan ook dat mijn verjaardags wens in vervulling gaat!

Geef een reactie