Geen categorie

Mijn wensen voor aankomende kerstmis

Hoewel sommige mensen het nog een beetje vroeg vinden, zijn de winkels al gevuld met artikelen voor kerst. En mij hoor je hier zeker niet over klagen. Om vast een beetje te beginnen met de voorpret van kerst, ben ik begonnen aan mijn verlanglijstje. Het blijft namelijk altijd lastig om te komen met goede cadeauwensen. Aangezien ik voor het eerst ooit dus al ben begonnen aan een lijstje, dacht ik deze met de wereld te delen. Wie weet krijg jij hiervan wel enorm goede inspiratie voor je eigen lijstje!

Een luchtje

Waarschijnlijk is dit het meest afgezaagde cadeau dat ik op mijn verlanglijstje had kunnen zetten. Bovenaan mijn lijstje staat namelijk een luchtje. Elk jaar weer vraag ik van mijn vriend namelijk hetzelfde luchtje voor kerst. En elk jaar ben ik er weer helemaal blij mee! In een jaar maak ik dit luchtje namelijk wel zo goed als op. Rond kerst is hij dus altijd bijna leeg. Voor mijn vriend is dit ook perfect, want zoveel creativiteit heeft hij niet. Wij zijn allebei dus hartstikke blij met dit, misschien afgezaagde, cadeau! Wil jij niet elk jaar precies hetzelfde luchtje? Een ander leuk cadeau om dan te vragen is bijvoorbeeld een pakket met allemaal kleine, verschillende luchtjes erin. Zo kun je meerdere soorten parfums proberen. 

Een Iphone reparatie

Vroeger wilde ik voor mijn verjaardag altijd graag hebbe-dingen zoals sieraden, make-up en dat soort snuisterijen. Sinds ik ben gaan studeren en op mijzelf ben gaan wonen, heb ik ineens hele andere wensen. Elke verjaardag of kerst zit er wel iets van een huishoudelijke wens tussen. Dit jaar is dit een iphone reparatie. Mijn batterij gaat namelijk enorm snel leeg en ik moet mijn telefoon wel drie keer per dag opladen. Als arme student heb ik echter niet het geld ervoor over om dit te laten fixen, dus vandaar dat het dit jaar op mijn verlanglijstje staat. Ben jij net als ik een arme student? Dan zijn reparaties, huishoudspullen of etensvoorraden altijd het perfecte cadeau om te vragen!

Een dagje weg

Mijn zus en ik hebben de traditie dat we elkaar elk jaar voor kerst een dagje weg geven. Dit betekent dus dat we in het jaar twee daagjes weg gaan. De ene keer organiseert en betaalt mijn zus het, de andere keer ben ik aan de beurt. Wij vinden het namelijk veel waardevoller om samen iets te gaan doen, dan dat we elkaar cadeaus geven waar we misschien niet zoveel aan hebben. Bovendien is dit de perfecte manier voor ons om twee keer in het jaar quality time te hebben en lekker uitgebreid bij te kletsen.

Geef een reactie