uitzendbureau Den Haag
Geen categorie

Ik ben ontslagen, wat nu?

We zullen het allemaal wel is meemaken in ons leven, ontslagen worden of zelf ontslag nemen. Het is allebei even vervelend. Want als je zelf ontslag hebt genomen betekent het dat je het echt niet naar je zin had en er ongelukkig van werd. En als je ontslagen bent betekent dit helaas dat je werkgever vond dat je niet meer geschikt was en je taken niet meer goed uitvoerde. Bij allebei de punten zat er iets niet goed en zit je helaas opeens zonder baan. Of het nou een bijbaantje was of je echte vaste baan, je moet snel weer op zoek naar iets nieuws!

Zelf solliciteren

Je kunt beginnen door te bedenken wat er bij je vorige baan niet goed is gegaan. Waren het de mensen waarmee je moest werken? Of was het misschien gewoon het hele vak wat jou niet ligt. Je kunt ook altijd nog aan je werkgever vragen wat hun reden was waardoor ze jou hebben ontslagen. Het kan soms moeilijk zijn maar je kan er alleen maar weer van leren voor je toekomstige nieuwe baan. Als je eenmaal weet waar het fout is gegaan kan je gaan zoeken. Er zijn verschillende sites waar vacatures op staan voor banen van jouw vak. Begin met het mailen van verschillende bedrijven. Schrijf een pakkende motivatie brief en zorg ervoor dat jou CV helemaal compleet is. Hopelijk reageert er een bedrijf dat jou ook aanspreekt. Als er nou niemand antwoord op jouw mail kan je altijd over gaan op bellen. Even laten weten dat jij ze een sollicitatie mail hebt gestuurd. Als het goed is zal dit wel moeten werken bij jou. Helaas gaat dit tegenwoordig wel wat lastiger dan vroeger. Je moet aan veel eisen voldoen wil je aangenomen worden.

Hulp van een uitzendbureau

Als het zelf solliciteren er nou niet zo goed aan toe gaat kan je altijd hulp inschakelen van een uitzendbureau. Zij zullen jou helpen bij het zoeken van een geschikte baan voor jou. Een uitzendbureau in Den Haag zoekt banen voor mensen in de buurt van de randstad. Zo hoef je ook niet al te ver te reizen voor jou baan. Een voorbeeld van een uitzendbureau in Den Haag is Binck. Binck belooft binnen no-time een passende baan te kunnen vinden voor al hun personeel. Van timmerman tot verkeersregelaar. Zij zorgen er weer voor dat jij weer snel aan het werk kunt. En daar gaat het op dit moment het meeste om.

Geef een reactie