Geen categorie

Ideeën voor je verlanglijstje voor kerst

Kerst is mijn favoriete tijd van het jaar. Ik tel dan ook de dagen af tot het eindelijk zover is. En ik weet zeker dat ik niet de enige ben. Het is nu dan ook al hoog tijd dat je vast na gaat denken over wat er op je verlanglijstje komt te staan. Vaak weet je rond kerst namelijk ineens niet meer wat je nou allemaal wilde hebben. In deze blog geef ik je een aantal ideeën, afhankelijk van je persoonlijkheid, voor goede cadeaus om te vragen voor kerst. 

De sporter

Het is altijd leuk om dingen te krijgen voor kerst waar je daadwerkelijk iets aan hebt. Hou jij van sporten en bewegen? Dan kun je bijvoorbeeld vragen om een cadeau dat je in de sportschool kunt gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan nieuwe sportschoenen, een springtouw, stretch bands, noem maar op. De mogelijkheden zijn eindeloos. Een ander, origineel idee is om bijvoorbeeld een aantal lessen van een nieuwe sport te vragen. Vraag bijvoorbeeld een aantal yogalessen cadeau en probeer dit uit. Wie weet heb jij na de kerst wel een nieuwe favoriete sport!

De natuurliefhebber

Ben jij heel graag buiten en geniet je altijd van de natuur? Dan heb ik ook nog wel een paar leuke ideeën voor jou. Zelf ben ik ook een echte liefhebber van de buitenlucht en ga ik vaak wandelen. Vorig jaar had ik daarom nieuwe wandelschoenen op mijn verlanglijstje staan. Ook heb ik een keer gevraagd om een fotocamera. Ik wilde namelijk graag leren om mooie natuurfoto’s te maken. Ik ben nog steeds enorm blij met deze camera en neem hem vaak mee het bos of park in. Dit jaar heb ik een goedkope e bike op het oog. Mijn man heeft er al eentje en hij gaat vaak in het weekend lange stukken fietsen. Ik hoop dus dat hij mij dit cadeau geeft, zodat we af en toe samen een stuk kunnen fietsen door de prachtige natuur.

De beautyqueen

Make-up is een redelijk standaard cadeau om te vragen. Misschien ben je hier nu inmiddels dus wel een beetje klaar mee. Gelukkig zijn er nog enorm veel andere dingen op het beautygebied waar je iets aan kunt hebben. Tegenwoordig zijn jade-rollers bijvoorbeeld helemaal hip. Dit is een beauty tool dat een beetje lijkt op een kleine verfroller. Het schijnt goed te zijn voor je bloedcirculatie en ervoor te zorgen dat je gezicht minder rood en opgezwollen is. Qua schoonheidsproducten kun je dus ook enorm veel vragen zonder dat je weer met meer make-up eindigt.

Geef een reactie