Geen categorie

Heren truien: veel keuze online

Mijn vriend werkt op een koude plek. Als hij soms helemaal verkleumd thuiskomt wens hij niets anders dan warme heren truien om hem behaaglijk te houden op zijn kantoor. Ik doe hem dan ook geen groter plezier dan om hem een trui cadeau te doen. Dat is dus erg makkelijk voor mij. Zeker omdat er online zulke mooie, stijlvolle heren truien te koop zijn. Een korte zoektocht brengt je al de mooiste exemplaren. Ik besloot mijn vriend dan ook regelmatig te verassen en zo gelijk eens zijn nogal saaie garderobe wat uit te breiden. Want heren truien zijn echt niet meer saai. Je kunt er tegenwoordig echt de show mee stelen en dat was precies wat ik voor mijn vriend in gedachten had. Wat mij betreft zouden ze elke dag naar hem kijken en aan hem vragen waar hij die fantastische truien toch vandaan had.

Heren truien: shoppen online

Ik ging dus aan de slag en legde elke week wat weg voor een mooie, nieuwe trui. Ik genoot zelf van het uitzoeken en online shoppen. Ik probeerde me voor te stellen hoe de trui mijn vriend zou staan. Daarnaast moest ik natuurlijk ook rekening houden met zijn smaak. Mijn vriend is en blijft een man en hij draagt niets wat hij niet mooi vindt. Binnen de kortste keren had ik wat geweldige heren truien bij elkaar gespaard en online gekocht. Een week lang zou ik hem elke avond verassen met een andere trui. Mijn vriend was dolblij met al zijn cadeaus ook al wist hij na twee avonden wel wat hij kon verwachten. Maar hij wist ook waarom ik het deed: ik hoopte echt dat hij het weer warm zou krijgen op zijn werk. Voor mijn vriend was het bijna nog belangrijker dat hij er in die truien geweldig uitzag. Volgens hem trok hij alle blikken naar zich toe.

Niets meer te wensen

Na een week was zijn kast dus gevuld met een hele hoop nieuwe truien die bovendien nog lekker warmwaren ook. Mijn vriend had niets meer te wensen, zei hij dus ik was tevreden. En ja, hij kwam ‘s avonds ook niet meer door en door verkleumd thuis dus dat doel was ook bereikt. En ik? Ik ben blij met die heerlijke online winkels waar je zoveel leuks kan vinden. Van warme heren truien tot leuke hebbedingetjes voor mezelf. Heerlijk om mijn vriend te verassen en mezelf af en toe ook eens in het zonnetje te zetten.

Geef een reactie