Geen categorie

De verschillende toepassingen van LED-verlichting

Waar we een aantal jaar geLEDen nog erg veel gebruik maakten van halogeen verlichting of spaarlampen, kiezen we tegenwoordig steeds meer voor LED-verlichting. LED-verlichting is zuiniger, geeft meer licht en zijn de lampen ook duurzamer dan bijvoorbeeld een spaarlamp. Tegenwoordig zijn er vele verschillende soorten LED-lampen te verkrijgen en zijn er ook veel meer mogelijkheden om LEDverlichting toe te passen. Zo kun je kiezen voor LED inbouwspots, opbouwspots, maar zijn er ook vele E14 en E27 LED lampen te verkrijgen. In dit blog zullen we gaan kijken naar waar LEDverlichting allemaal toe te passen is, wat de voordelen zijn van LEDverlichting en hebben we het over LED high bays!

De voordelen van LED verlichting

LED verlichting brengt vele voordelen met zich mee. Het eerste voordeel is dat LED verlichting veel zuiniger zijn dan de traditionele gloeilampen. Dit komt doordat 95 procent van de stroom die de LEDlamp vraagt daadwerkelijk kan worden omgezet in licht. Bij gloeilampen is dat maar 8 procent, omdat de rest van de energie wordt gebruikt om warmte af te geven. een ander voordeel is dat LED lampen veel zuiniger zijn en langer mee zullen gaan, waardoor je de LED lampen de komende 10 jaar niet zult hoeven te vervangen! Een ander voordeel is dat LED lampen tegenwoordig te verkrijgen zijn in verschillende kleuren. Vroeger was er alleen een felle witte kleur te verkrijgen, maar is er tegenwoordig ook een keuze in ‘warm wit licht’, of zelfs ‘extra warm wit licht’!

Een ander voordeel van LED lampen is, in tegenstelling tot gloeilampen, dat zij na het aanzetten direct het maximale licht zullen afgeven. Een gloeilamp of spaarlamp dient op te warmen en begint de lamp in eerste instantie zwak licht te geven, terwijl dit bij een LEDlamp niet het geval zal zijn! Ook zullen LEDlampen niet heet worden en zijn ze en verschillende soorten en maten te verkrijgen, zoals een LED high bay!

Maak gebruik van LED high bays!

Ben je op zoek naar verlichting voor in een magazijn of wil je graag beschikken over fel en professioneel licht voor in bijvoorbeeld een schuur of werkplaats, kijk dan eens naar LED high bays! De LED high bays geven een hoge lichtopbrengst, zonder dat de LED lamp om een hoog vermogen vraagt. Ook wanneer je je aan bepaalde eisen dient te houden, zoals de (NEN)normen, is 100 tot 200 watt voldoende om genoeg licht op te brengen. De LED high bays zijn uitermate geschikt voor de werkplaats en zijn deze gemakkelijk te installeren. De LED high bays koop je bij BES LED, waar je tegelijkertijd zult beschikken over de laagste prijs en goede kwaliteit, zodat jij beschikt over de juiste verlichting op de werkvloer!

Geef een reactie