Game PC
Geen categorie

De grootste wens, gamen op je favoriete device!

Gamen, het is bij de meeste jongens, maar tegenwoordig ook bij steeds meer meiden een favoriet bezigheid. Zo kun je jezelf even geheel uitleven in het spel, kun je volledig tot rust komen en kun je even niet aan andere zaken denken. Zo zij  er vele games die vooral gericht zijn op actie, maar zijn er ook vele spellen op het gebied van amusement en sport. Bovendien zijn er verschillende soorten devices waar je een game op zou kunnen spelen. Zo zijn voetbalgames uitstekend te spelen op een console, terwijl spellen waarbij je iets moet bouwen juist goed te spelen zijn op een PC, met in het specifiek een Game PC. In dit blog zullen we kort alle voordelen benoemen van deze devices, om vervolgens jouw favoriet te kiezen!

Voor de console liefhebbers, de XBOX

Om te gamen zijn er verschillende soorten consoles beschikbaar. Zo beschikt het ene device over een joystick, de ander over een controller, maar zijn er tegenwoordig ook complete Formule 1 game seats te verkrijgen voor je game. Hetzelfde geldt voor de Xbox. Waar je deze vroeger misschien nog wel kent van de Xbox 360, beschik Xbox nu ook over een Xbox One. XBOX is opgestart door Microsoft, dat bekent staat om vooral haar computers en software. Met de Xbox kwam Micorsoft binnen op de markt op het gebied van game devices. De controllers en spelbesturing is net iets anders dan de grote concurrent PlayStation. De Xbox beschikt over een grotere controller, waardoor deze met sommige games wat lastiger vast te houden is. 

Voor de console liefhebbers, de PlayStation

PlayStation is het meest verkochte device onder de gamers. Sony, de makers van de PlayStation brachten het exemplaar uit op 3 december 1994. In deze 25 jaar tijd zijn er al 3 andere PlayStations uitgebracht, terwijl de PlayStation 5 vanaf 2020 uit zal gaan komen. PlayStation heeft de beschikking om in VR te spelen, kun je hier met joysticks spelen en zij er nog andere onderscheidingen ten opzichte van de concurrent Xbox. Doordat Xbox is ontwikkeld door Nicrosoft, zijn de games ook te spelen op de PC of laptop. Echter beschikt PlayStation over specifieke contracten met onder andere Videoland, Netflix en Spotify, waardoor je muziek kunt luisteren terwijl je aan het gamen bent!

Een game PC voor de echte gamer!

Wanneer je liever niet op een console speelt, is er gelukkig ook nog de Game PC! Een spel waarbij je bouwt, veel moet klikken of kleinere spellen, geven meer beleving met een Game PC. Wereldberoemde spellen als Minecraft zijn beter te spelen op een Game Pc, omdat je hier veel sneller je klikken kunt realiseren. Verder zijn er nog talloze games die te spelen zijn op een PC. Een Game PC is geheel naar wens uit te breiden met een betere videokaart, meer geheugen of meer!

Bij het kiezen van een juiste device is het dus handig om te kijken wat jouw wensen zijn. Speel je graag sportspellen en houd je niet van klikken, dan is een console ideaal. Wanneer je liever klikt en snel wilt schakelen, is een Game PC juist ideaal. Succes met de keuze en veel gameplezier!

Geef een reactie