Geen categorie

Cadeau inspiratie voor in de maand december

Het is alweer een week geleden dat Sinterklaas vertrok uit ons land en kerst komt steeds dichterbij. Sommigen vieren de verjaardag van Sinterklaas uitgebreid met een hoop cadeaus. Met kerst draait het dan meer om gezellig samen met familie zijn en bijvoorbeeld lekker te ontbijten of dineren. Toch vind ik het altijd wel leuk om een kleinigheidje te geven. Vooral aan de gastvrouw of -heer als bedankje. Maar rond deze tijd is mijn cadeau inspiratie altijd wel op. Daarom ben ik er even goed voor gaan zitten en heb ik toch nog wat leuke kleinigheidjes kunnen bedenken. Mijn ideeën zal ik met jullie delen in deze blog. 

 

Plateau met kaarsen 

Een sfeervol cadeau en niet al te prijzig, vind ik een plateau met kaarsen. Bij winkels zoals de Action en Xenos kun je hier goed voor slagen. Er is een ruime keuze aan soorten plateaus en aan kleuren kaarsen. Zo is er altijd wel een kleur te vinden die past bij het interieur van de gastheer of -vrouw. Maak de plateau spannend door te spelen met kaarsen van verschillende diktes en hoogtes. Pak het in doorzichtig folie met confetti. Zo heb je een feestelijk cadeau voor niet al te veel geld.  

 

Delicatesse plankje 

Nog maar even voordat de goede voornemens in gaan. Een goed excuus om nu nog even wat lekkere kaasjes, nootjes en worstjes naar binnen te werken, vind je niet? Een delicatesse plankje is leuk om te geven en om te krijgen. Ook kun je het plankje zo duur maken als je zelf wilt. 

 

Een mooie glazen voorraadpot met gelukskoekjes 

Nou nog een lekkernij dan voordat we het jaar 2020 in gaan. Koop bij een Action, Ikea of Xenos een mooie glazen voorraadpot en vul deze met gelukskoekjes. Dit is een super leuk gebaar met het nieuwe jaar op komst en ze zijn heerlijk! 

 

Decoraties voor in huis 

Zelf vind ik het altijd leuk om iets te krijgen voor in huis. Ik heb het dan over bijvoorbeeld een leuk kussentje voor op de bank, een beeldje of een plant. Misschien vind je het wel erg lastig om decoratie te vinden wat bij de gastvrouw of -heer zijn huis past. Geef dan een mooie/ simpele fotolijst met een bijzondere foto van jullie erin. Dat is natuurlijk altijd een leuke decoratie voor in huis. 

 

Staatslot

Mocht er nog niets voor je tussen zitten kun je altijd nog een lot kopen voor de
Staatsloterij oudejaarstrekking 2020. Degene die het ontvangt heeft niets te verliezen. Het zou zomaar kunnen zijn dat er toch een leuk bedrag gewonnen wordt met het door jou gegeven lot. 

 

Geef een reactie