Geen categorie

Afvalcontainer: maak je zakenleven makkelijker

Mijn grote wens is in vervulling gegaan: sinds kort heb ik een eigen bedrijf. Dat had nog wel heel wat voeten in de aarde. Je moet op een gegeven moment echt de keuze maken om ervoor te gaan want je moet zoveel regelen en zoveel doen. Ik had nog een vaste baan om me financieel boven water te houden, maar ik kwam er al gauw achter dat die combinatie niet meer haalbaar was. Dan heb je maar één keuze: gaan voor je bedrijf of niet. Ik koos voor mijn bedrijf natuurlijk. Het was nu of nooit. Maar ik heb nooit geweten dat er zoveel bij komt kijken. Gelukkig kun je heel veel informatie op internet vinden en ik kon voor advies ook bij ervaren vrienden terecht, maar toch kwam ik dingen tegen waar ik helemaal geen weet van had. Neem nou bedrijfsafval. Waar moet dat heen? Rijd ik elke dag naar het gemeentedepot? Gelukkig bleek dat niet nodig. Een afvalcontainer huren was alles wat ik moest doen.

Afvalcontainer huren: ideaal

Er zijn dus bedrijven die zich alleen maar bezighouden met jouw bedrijfsafval. Dat is echt ideaal want je hebt er zelf dus geen omkijken meer naar. Ik kan een afvalcontainer huren en die wordt dan gevuld en al weer opgehaald. Samen met het verhuurbedrijf bekijk je wat je precies nodig hebt en hoeveel. Ook bepaal je samen wat er wanneer opgehaald wordt. Natuurlijk kost dat geld, maar als je bedenkt hoeveel tijd en energie het kost om zelf van je afval af te komen dan is dat het dubbel en dwars waard. Ik wist tot voor kort niet eens dat dit soort bedrijven bestonden, maar ik heb het online geregeld en nu staat er een goede afvalcontainer voor de deur die elke week wordt opgehaald waarnaar er een lege wordt klaargezet. Dat is voor mij een hele zorg minder.

Grote wens: eigen bedrijf

Mijn eigen bedrijf loopt nu al een tijdje en dankzij de steun van andere bedrijven zijn er zaken waar ik me geen zorgen om hoef te maken zoal het afval, maar bijvoorbeeld ook de administratie. Zo kan ik me volledig richten op mijn product en dat loopt goed. Mijn grote wens; een eigen bedrijf, is waarheid geworden en het is ook nog eens erg succesvol. Het succes zit hem in het feit dat ik me volledig bezig kan houden met dat wat ik produceer. Dus kun je het veroorloven: huur iemand in voor zaken die niet direct te maken hebben met jouw product!

Geef een reactie